Roxana Cornea

#povestea16

Astăzi, așa cum v-ați obișnuit deja, la rubrica noastră specială, #povesteadeluni”, aducem în lumina reflectoarelor, o nouă femeie minunată, o #femei antreprenor care ne #inspiră.

Așa că vă povestim cu mare bucurie și admirație despre Roxana Cornea, mămica antreprenor, care a reușit să deschidă anul acesta într-un timp record, la aproximativ 1 lună jumătate de la semnare contractului cu locația, un centru educațional în București (zona Dristor) care funcționează ca o creșă și grădiniță pentru copii cu vârste între 1-6 ani.

Iuladi Kids este proiectul Roxanei în care a pus mult suflet, încredere și valoare pe care o aduce în mod real pentru întreaga comunitate, prin prisma copiilor care merg deja aici și care au parte de o educație de calitate, așa cum fiecare copilaș are cu adevărat nevoie.

Și știm cu toții că fiecare părinte are nevoie să stea liniștit, știind că își lasă copilul într-un loc în care se va dezvolta frumos și armonios, exact așa cum are nevoie, ca peste ani, să devină un adult echilibrat.

@Roxana, este mama Iuliei (aproape 2 ani ) și a lui Adrian (aproape 10 ani), și soția unui om minunat care o susține necondiționat în acest demers.

După mulți ani în multinaționale din zona de IT, Roxana și-a descoperit cu adevărat menirea și a ajuns la un echilibru o dată cu înființarea proiectului Iuladi Kids, petrece timp cu copiii săi și în același timp se dezvoltă personal și profesional. Iuladi Kids a devenit pentru întreaga familie o a doua casă.

Iar dacă vă întrebați ce e diferit la Iuladi Kids, vă spunem noi, fiecare copil este încurajat să își descopere pasiunile și să își dezvolte abilitățile. Fac activități potrivite vârstelor bazate pe experimente, lucru în echipa, descoperirea prin mijloace interactive și atractive.

Noi vă recomandăm cu toată inima acest centru educațional, dacă am fi locuit în Dristor, cu siguranță am fi apelat la Roxana, cu toată încrederea. Mai multe despre activitatea Iuladi Kids, găsiți aici: https://iuladikids.ro

Suntem aici cu mare drag și bucurie pentru voi,

#creatoridecontext

#promovareonline#sustinemfemeileantreprenor#antreprenoriatromanesc#antreprenoare#marketingdigital#povestidemarketing#copywriting#creatordigital#contentmarketing