Roxana Danciu

#povestea2

Din categoria #povești care inspiră, astăzi am o surpriză pentru voi și povestim cu drag despre Roxana Danciu, cel mai #coolcontabil din #online si ce înseamnă să fii un #supercontabil, așa cum ne place nouă să spunem când vine vorba să povestim despre Roxana🤩.

Despre Roxana, vă pot spune că este mamă, soție, antreprenor, omul și expertul din spatele companiei “Albatros Contab Audit” (https://www.facebook.com/AlbatrosContabaudit/, https://www.albatros-contab.ro).

Are o experiență de peste 15 ani în contabilitate și audit și a fost alături de noi încă de când am pus bazele proiectului #creatoridecontext. Este #contabila noastră și o recomandăm cu bucurie oricărei persoane care vrea să înceapă un business și nu știe de unde să pornească.

Roxana nu este doar un #contabil, ci este un #partener de nădejde de la care am primit tot sprijinul și suportul aferent să luăm cele mai bune decizii din domeniul fiscal și nu numai.

Așa cum bine știm, contabilul este omul care îți poate te ajuta afacerea să crească, iar Roxana este #omul potrivit. Asta o face să fie o #supercontabilă!

Este o #femeie faină, extrem de comunicativă, iubește oamenii și mediul de business, este un partener activ, foarte #supportive și #client oriented, și este mereu la curent cu ultimele modificări legislative din domeniu. Iar asta o face să fie o #contabilă cool!🤩

Așa că oameni faini, dacă aveți nevoie de ajutor pe zona asta, apelați cu încredere la Roxana și veți descoperi cum e să ai o #supercontabilă!

Suntem aici mereu cu drag și bucurie pentru voi!

#creatoridecontext