Savina Maties

#povestea45

Așa cum deja știm că v-ați obișnuit, în fiecare zi de luni, la rubrica noastră specială #povesteadeluni, aducem în lumina reflectoarelor o femeie antreprenor care ne inspiră.

Iar astăzi, vă povestim despre @Savina Maties, o femeie minunată și busyboard-urile faine cu care a cucerit copilași din România.

Savina, înainte de toate, este o mamă faină care vrea să le ofere copiilor tot ce e mai bun, care uneori se îngrijorează pentru puii ei, dar in același timp vrea să îi crească independenți și cu încredere în ei, este o mămică cu întrebări și cu speranța într-un viitor mai blând.

Am întrebat-o pe Savina ce o face fericită și cum a apărut Blooming Busy Kids, business-ul ei cu busyboard-uri, și iată ce ne-a răspuns:

<< “Ce mă face pe mine fericită sunt momentele de conectare cu copiii mei, cu oameni creativi, plimbările în natura, să citesc, îmi place ploaia.

Primului născut i-am acordat multă atenție pentru că mi se părea fascinant cum se dezvolta, făceam cu el tot felul de activități, la un moment dat am observat plăcile acestea, apăruseră în State și am vrut să îi fac și lui, citind tot mai mult despre importanța stimulării senzoriale a copiilor mici și câte beneficii au.

În plus, pe placă pot explora în siguranță prizele și întrerupătoarele, învățându-i în același timp cum să le folosească corect, când vor fi mai mari.

#BloomingBusyKids, s-a născut din dorința de a-i ține curioși și a le da posibilitatea să exploreze (pe măsură ce cresc și “înfloresc”) și alte materiale decât cele din jucăriile standard. Aici ei pot să simtă metalul, lemnul, să învețe caracteristicile obiectelor din viața reală.

Și ce e tare fain, e că Savina poate customiza busyboard-uri și se poate juca cu culorile, formele, poate adăuga numele copilului, cifre etc.

Așa că dacă vreți să-i oferiți copilașului vostru un cadou special, sau poate altor copilași, apelați cu încredere la Savina fiindcă a creat un produs extrem de atractiv pentru cei mici.

Suntem aici mereu cu drag și bucurie ca întotdeauna.❤️

#CreatoriDeContext #100femeiantreprenor #100antreprenoare #100povestifemeiantreprenor #antreprenoriatfeminin #sustinemfemeileantreprenor

Citește și povestea 44 >