TESTIMONIALE

TESTIMONIALE

Mărturii de la clienții cu care am lucrat

Urmează să postăm aici tot mai multe testimoniale ale clienților și partenerilor noștri. Clienții noștri sunt foarte importanți pentru noi și dorim să le oferim servicii de calitate. Feedback-ul lor fie scris, fie doar rostit, ne ajută să progresăm și să ne îmbunătățim constant.

Acum ceva timp am citit despre cum să îți expui imaginea afacerii tale în online. Când ai o activitate fizică și vrei să o expui cât mai autentic și real în mediul online, planul editorial poate deveni o provocare.

Așa i-am întâlnit pe cei de la Creatori de Context. Am rezonat de la început cu viziunea lor, iar acum sunt parte și din povestea mea.

Mulțumesc din inima pentru susținerea și coordonarea ta, Adelaida ❤️. Programul tău de mastermind m-a ajutat să îmi expun atât de personal activitatea din atelier.Prin voi reușesc acum să ajung la cât mai mulți oameni iubitori de frumos și să le fac cunoștință cu arta și celor curioși să afle mai multe despre “lumea mea” pe înțelesul lor.

Anca Jitariu Gliga

Anca Jitariu GligaAntreprenor și artist plastic - Jitariu Studio

Nu am realizat cât de mult aveam nevoie de o persoana specializata care să comunice, ce fac și ce anume ma diferențiază în ceea ce fac, pana sa o întâlnesc pe Adelaida!

Este pe lângă un profesionist desăvârșit un om minunat, care mi-a fost aproape în momente mai puțin placute în care ma confruntam cu multe dificultăți ce tin de brandigul personal și perioada economica instabila pe care o resimțim cu toții. Fiind o persoana care este deschidă către cunoaștere și învățare, am crezut ca mergând la cursuri de specialitate am sa reușesc sa comunic în rețele de socializare pe măsură intențiilor pe care le aveam. Expetienta și expertiza fiecăruia in domeniul său sunt neprețuite. Am învățat asta după 25 de ani de activitate și trecând prin multe etape de dezvoltare.

Recomand cu toată increderea sa apelați la Creatori de Context, sunt o echipa ce va pune in valoare ceea ce faceți! Pe lângă profesionalism, implicare, devotament și multa pasiune în ceea ce fac, găsiți oameni cu un suflet mare cum rar mi-a fost dat sa întâlnesc. Sunt recunoscătoare și le mulțumesc, rezultatele s-au văzut imediat după ce am început sa colaboram!

Laura Busuioc

Laura Busuioc3dskin.ro

Minunata echipa, energie și profesionalism.Am creionat împreună despre Căsuța Armonia și a fost totul perfect! Dedicare, empatie și încredere reciprocă. Mulțumim dragilor!

Andreea Tamaș

Andreea TamașFondator - Casuta Armonia

Ei…a venit și rândul meu !

Povestea suna asa …

Am fost solicitata ptr o sponsorizare la un eveniment foarte mare și evident trebuia sa fac fata cu brio!

Atunci când oferi este ok ..pentru . ca o faci din tot sufletul …

Ce te faci când trebuie sa te ,,LAUZI ” dar sa nu sune asa ?!

Pai ..apelezi la PROFESIONISTI și eu v-am ales pe voi !

CREATORI DE CONTEXT mi-a ascultat povestea (și cata răbdare a avut 🙏) iar în câteva fraze a reușit sa transforme o poveste de peste 30 de ani într-un continut FABULOS!

Ii mulțumesc mult celei care se afla în spatele acestui minunat BRAND – Adelaida Sacalus!

CU siguranta veți fi CREATORI MEI DE CONTEXT și de acum incolo!!

CHAPEAU!🎓

Mary Neducin

Mary NeducinElite Tailoring Boutique de lux

Recomand din inimă Creatori de Context pentru creare de articole pentru Social Media. Textele sunt foarte frumos scrise, transmit emoții, având și conținut de calitate.

Roxana Danciu

Roxana DanciuAlbatros Contab

Întâi și întâi, Adelaida este un om minunat, iar programul de mastermind ținut de ea aduce schimbări, aduce rezultatele pe care fiecare și le dorește. Ea face un lucru pe care foarte puțini oameni care ne ghidează îl fac, îți arată ce ai făcut bine, te încurajează, îți dă încredere în tine. Te îndrumă cu blândețe și progresul vine într-un mod magic, în ceea ce faci tu, fără să îți dai seama.

Adelaida a subliniat foarte frumos lucrurile pe care le făceam bine și de care nu eram conștientă și mi-a explicat ce am de adăugat la mesajele mele și de ce. Prin acele câteva propoziții, am înțeles foarte clar ce să fac în continuare și ce să adaug și de ce. Este o lecție pe care am luat-o acum și care cred că îmi va servi toată viața. Am scăpat de ideea ca eu nu știu sa scriu. Mulțumesc mult.

Îmi place foarte mult în felul în care lucrăm, faptul că ne iei pe fiecare de la nivelul la care suntem. Nu m-am simțit presată să fac lucruri pe care nu știam cum să le fac și nici judecată că nu am făcut lucrurile bine. Se vede că Adelaidei îi pasă sa înțelegi, să faci lucrurile bine și să îți crești afacerea. O simt implicată, alături de noi cu o sugestie, cu un zâmbet și cu energie pozitivă.

Lucrul în grup m-a ajutat foarte mult. M-au inspirat colegele, ne-am ajutat și susținut una pe cealaltă. În concluzie am crescut mult datorită acestui program de Mastermind și pentru asta îi mulțumesc atât Adealaidei cât și celorlalte colege din grup

Lidia Krcsmar

Lidia KrcsmarCoach Time Management - Coaching4joy

E foarte usor sa te pierzi in cuvinte, mai ales cand vrei sa oferi informatii cheie despre businessul tau, și sa transmiti, în acelasi timp, cine se afla în spatele acestuia. Creatori de Context au “luminat” directia în care merg și au imbinat, selectand din informatiile pe care le-am oferit, atat partea practica, cât și o bucatica din sufletul meu. Adelaida este o persoana foarte empatica și flexibila, care se transpune cu usurinta în pielea celui cu care comunica.

Recomand cu drag!

Ionela Lazar

Ionela LazarOwner - Super Ludy

Profesioniști, organizați, serioși, au reușit sa realizeze un material bun chiar și atunci când nu le – am putut livra la timp informațiile. O apreciez pe Adelaida ca nu m-a presat, m-a înțeles și a reușit sa se descurce uneori cu puține informații și sa creeze un conținut de calitate. Recomand!

Stefania Misloslavevici

Stefania MisloslaveviciFondator - Imperia Imobiliare

Seriozitate maxima, atentie extrem de mare la detalii, prietenie si mai ales profesionalism. Comunicare excelenta! Multumiri multe pentru tot ajutorul!

Cristina Jilavu

Cristina JilavuFondator - Event Portrait

Am descoperit Creatori de context exact la momentul potrivit , când aveam nevoie mai mult de ajutor pentru promovarea afacerii : comunicare minunata , dăruire și nu în ultimul rand , profesionalism.

Recomand cu cea mai mare încredere!

Pravan Luminita

Pravan LuminitaSandart Wood

Cei de la creatori de context mi-au creat o super prezentare, iar pe parcursul colaborarii ai foat foarte activi si empatici

Recomand cu mare drag!

Raluca Cosovanu

Raluca CosovanuSasa Marketing Online

De la noi pleacă cele mai frumoase Povești de Marketing!

Hai să povestim mai multe despre business-ul tău!